A Nike Zoom dupla egymásra rakott “fekete” című kiadványt

A Nike Zoom dupla egymásra rakott “fekete” című kiadványt

A Swoosh nem idegen, amikor a futurisztikus futókra vonatkozik, és az új Nike Zoom dupla egymásra rakott “Black” minden bizonnyal nem különbözik egymástól. A jelenlegi sziluett a Beaverton márkából származik, ez a modell inspirálja az Air Zoom Alphafly Next% -át, de a tervét a következő szintre tolja.

Kép Nike segítségével
A teljes háló felső részével az alkalmazkodóképesség és a rugalmasság érdekében a tompított bőr is megjelenik a sarokban egy extra prémium hangulat érdekében. A dekonstruált Nike Swoosh az oldalsó oldalról a lábujjdobozra lő, és a nyelven talál egy azonosítót, amely a “14 09 11 05” című oldalt olvas. Noha ez távolról nézhet meg műszaki szóbeszédnek, valójában numerikus sorrendben fogalmazza meg a márka nevét.

Természetesen nem beszélhet a “fekete” -ről anélkül, hogy megemlítené ezt az őrült középtalp egységet. Két nagy zoom hüvely, egymásra rakva, a TPU lemezek elválasztják őket a kényelem és a párnázás érdekében, amely nem ismeri a határokat. Ezt követően egyetlen zoom korong lekerekíti az elülső lábnál, és áttetsző talppal bélelt, véglegesítve az Oh-So-Clealthy Design-ot.

Kép Nike segítségével
Várhatóan július 2 -án indul, és a Nike Zoom dupla egymásra rakott “fekete” nem különbözik az odakinn, ezért ügyeljen arra, hogy az egyetlen eladónál zárva tartsa, ha napi rotációban van egy párra! Amíg itt vagy, a Nike Air Force 1 “Melon Tint” típusú még mindig elérhető!

Kép Nike segítségével

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *